top of page

Nieuw! Janneke ontwikkelde speciaal voor basisschoolkinderen het kinderwerkboek. 
Samen toeleven naar de bijzondere dag is namelijk heel erg fijn!

Hét trouw-werkboek voor kinderen

Als trouwambtenaar heb ik ervaren dat een huwelijk ook voor kinderen een heel bijzondere dag is. Spelenderwijs met deze dag bezig zijn geeft kinderen voorpret, kennis en vertrouwen in de dag die gaat komen.  Vanuit mijn kennis als docent én trouwambtenaar  heb ik dit werkboek met veel liefde en plezier ontwikkeld. Voor bruidsparen die mij als trouwambtenaar hebben is dit werkboek gratis, mocht je er gebruik van willen maken. Ben je een collega trouwambtenaar en wil je graag meer weten over dit te gekke werkboek? Lees dan vooral even verder!

Beige Is Back Instagram Post (1).png

Sharing = caring!

Zo'n leuk boek is zonde om alleen voor mezelf te houden, toch? Daarom heb ik besloten het werkboek te verkopen aan collega-babsen / weddingplanners en andere geinteresseerden die binnen de trouwwereld werkzaam zijn. Zo kunnen we door heel Nederland kinderen helpen met de voorbereiding op een bijzondere dag. De kers op de taart!

Wat krijg je?

Je krijgt een PDF bestand van 20 pagina's waarin informatie én leuke opdrachten te vinden zijn, uiteraard allemaal met het thema 'huwelijk'. We bespreken wat een trouwambtenaar precies doet, wat een 'akte' is en je leert hoe je je eigen handtekening kunt zetten. 
(De pagina's op de afbeelding is niet het complete werkboek!)

Het werkboek wordt geleverd met jouw logo, jouw eigen foto's die je kunt aanleveren en jouw eigen kleurenpalet, als je die hebt. Helemaal passend bij jou als trouwambtenaar én zo kunnen kinderen ook al kennismaken met jou. 

Het gepersonaliseerde werkboek kost €89,95 en kun je met een onbeperkt aantal bruidsparen delen! Het is dus een eenmalige aanschaf waar je veel plezier van krijgt. 


 

voorbeeld.png
bottom of page