top of page

Over mij

FRIS | SPRANKELEND | HUMOR & ROMANTIEK ALS BASIS-INGREDIENT |

DOL OP OUT OF THE BOX| KLEURT GRAAG BUITEN DE LIJNTJES | VERFRISSEND & UNIEK

 
 

Jullie gaan trouwen. Te gek! De liefde is het mooiste feestje dat je kunt vieren, als je het mij vraagt. Daarom hét ideale moment om er echt jullie moment van te maken. Als trouwambtenaar met een grote passie voor schrijven en spreken hou ik ervan om jullie verhaal te vangen in een persoonlijke toespraak. Spot on én met een gezonde dosis humor en romantiek!

 

Humor & romantiek als basis-ingredient
Een huwelijksceremonie hoeft niet zwaar & plechtig te zijn. De liefde kun je ook op een nuchtere en toegankelijke manier vieren. 
Als spreker is dat mijn expertise. Ik ben er voor stellen die zin hebben in een sprankelende en eigentijdse ceremonie waarbij er ruimte is voor interactie, heerlijke anekdotes én jullie mooie liefdesverhaal. Samen maken we er een mooi geheel van; eentje die jullie en jullie gasten na jaren nog steeds op 't netvlies staat. Met ruim 60 huwelijken op de teller ben ik inmiddels een ervaren ceremoniespreker. Je mag vertrouwen op mijn professionele aanpak & kunde in dit vakgebied!


''Janneke was echt top als trouwambtenaar! Vanaf het eerste moment bij de kennismaking voelden we een leuke klik. Het kennismakingsgesprek was ontspannen en fijn, Janneke is heel open en geïnteresseerd. Tijdens de ceremonie wist ze ons verhaal op een heel persoonlijke en unieke manier te verwerken. We hebben er enorm van genoten en alleen maar goede reacties van onze familie en vrienden gehoord!'' - D & C 
 
Kennismaken kost niks!
Zouden jullie het leuk vinden om kennis te maken, dan maak ik héél graag een afspraak met jullie. Een kennismaking is online én het kost je niks. Na een half uur heb je een goede indruk van mij en mijn werkwijze en krijg je rustig te tijd om er over na te denken. Het is immers jullie feestje! Nog even verder lezen? Scroll dan naar beneden.

Spreker, schrijver & pastor

Naast mijn werk als trouwambtenaar doe ik nog meer. Ik werk in het dagelijks leven als spreker, schrijf columns voor lokale nieuwsbladen en werk 2 dagen per week in het ouderenpastoraat. Daar voer ik gesprekken over zingeving met ouderen in de laatste fase van het leven. 

Mijn eigen leven
Zelf ben ik al heel wat jaren gelukkig met mijn mooie vrouw Annemiek. Samen wonen we in Borne met onze drie kinderen Teddie, Holly & Tommy. Mijn vrouw is in verwachting van een tweeling, dus je kunt wel stellen dat er altijd reuring is bij ons thuis. Op instagram geef ik een inkijkje in het leven van mij als trouwambtenaar én als mens. Want uiteindelijk wil je toch graag weten wie er voor je neus staat en óf dat bij jullie past. Ook kun je me daar horen praten (ook best belangrijk als spreker) en neem ik je mee in alledaagse hersenspinsels. 

bottom of page