top of page

Tarieven

Vooraf weten wat je kunt verwachten is heel erg fijn. Je kunt je euro maar één keer uitgeven. Ik kan jullie zowel wettelijk als ceremonieel trouwen. In ons kennismakingsgesprek leg ik precies de voor & nadelen uit van deze beide opties.

Ik heb 2 pakketten; zo hoef je niet onnodig te betalen voor diensten die je niet 
wil afnemen. De tarieven zijn exclusief reiskosten. 

 

Werkwijze en tarieven per 22-11-2023*

Pakket 1: €995,- 

- Ceremoniebespreking & lovetalk: Op een ochtend/middag/av
ond bespreken we jullie bijzondere dag! Wie zijn jullie? Hoe ziet jullie ideale ceremonie eruit? Waar begon jullie liefde? Een leuke puzzel om samen te leggen.
- Een persoonlijke speech passend bij jullie als bruidspaar.
- Een sprankelende ceremonie op jullie mooie dag! 


( Optioneel gesprek met dierbaren toevoegen? Soms vinden bruidsparen het fijn als ik nog met 2 dierbaren spreek voor fijne anekdotes, ervaringen, levenslessen en andere leuke feitjes over jullie als bruidspaar.  Dit kan je als extra optie toevoegen aan je pakket! + €199,00 )
 

Pakket 2: €1195,-

- Lovetalk: Mijn favoriete gesprek: hoe is jullie liefde tot bloei gekomen? We duiken een ochtend/middag/avond in jullie liefdesverhaal.
- De ceremoniebespreking: In deze bespreking - op een ander moment dan de 'lovetalk' -  gaan we jullie ceremonie vorm geven. We nemen de tijd om samen te brainstormen over de setting, de Hoe ziet de ceremonie eruit, wat moet er gebeuren, hoe geven we de ceremonie vorm. Een leuke puzzel om samen te leggen.
- de Last-minute bespreking: een week voor jullie huwelijk zetten we telefonisch of via zoom de laatste puntjes op de i en nemen we alles nog even door. 
- Een persoonlijke speech passend bij jullie als bruidspaar.
- Een sprankelende ceremonie op jullie mooie dag!


 

( Optioneel gesprek met dierbaren toevoegen? Bij pakket 2 kost dit + €175 extra )
 

------------------------------------------------------------------------------------


Hoe vinden de gesprekken plaats?

Online of bij jullie thuis, als jullie in de buurt wonen. Eventueel een plek in 't midden van ons is ook altijd een optie, dan rijden we beide naar elkaar toe! De reiskosten worden aan 't einde berekend, deze zitten niet in de pakket-prijs. Wat je aan gemeentelijke leges betaald is per gemeente verschillend. Deze prijzen kun je opvragen bij de gemeente waar je gaat trouwen en betaal je aan de gemeente zelf. 


Eventuele extra kosten:
In sommige gemeentes komt er een bode van de gemeente de trouwakte brengen. Dat is handig, het scheelt de BABS veel tijd. Echter zijn er ook gemeentes waar ik als trouwambtenaar zorg moet dragen voor het ophalen en terugbrengen van de akte. Is dit in jouw gemeente het geval? Dan komen er hotelkosten & tijdvergoeding bij i.v.m. de beperkte openingstijden van het trouwloket. Dit kost €249,- extra. Ik zal tijdig informeren hoe de betreffende gemeente het aanpakt en stel jullie daarvan op de hoogte.  Om verrassingen te voorkomen kunnen jullie dit vooraf ook al zelf vragen aan jullie gemeente. * Reiskosten zijn €0,40 per gereden KM.

Vanaf
€995

bottom of page